Holde Tritt Med Din Kommersielle Eiendom

Kjøp, salg og leasing av næringseiendom kan være et veldig farlig spill å spille med mindre du er helt informert om hvordan dette markedet fungerer. Ta deg tid til å lese disse tipsene om næringseiendom hvis du planlegger å gjøre noen form for kommersielt trekk i nær fremtid.

Hvis du prøver å snu hus for å leve, må du sørge for at du annonserer deg selv. Ha et nettsted, få visittkort, legg annonser i avisene for hjemmene, etc. Hvis du vil tjene penger, må du behandle dette som en bedrift, ellers kan du ikke forvente resultater på bedriftsnivå.

Med næringseiendommer som når godt inn i millioner, er de fleste investorer ikke i stand til å finansiere og forvalte en eiendom uavhengig. En pålitelig, ressurssterk investeringspartner kan åpne dører for dyrere muligheter og mer risikable bestrebelser. Til gjengjeld for et beløp kontanter eller til og med kreditt, kan du returnere tjenesten ved å love partneren din en del av kontantstrømmen som genereres av eiendommen.

Når du forbereder deg på å liste og selge næringseiendommen din, bør du først ta deg tid til å gjøre deg kjent med reguleringsforskrifter og all mulig kommersiell bruk for selve eiendommen. Dette vil tillate deg å være mer trygg når du diskuterer detaljer og attributter med potensielle kjøpere.

Spør en potensiell megler om hvilken opplevelse de har hatt med næringseiendom før du velger noen til å representere dine interesser. Se etter meglere som spesialiserer seg på den typen næringseiendom du kjøper eller selger. Når du har funnet megleren du vil bruke, signerer du en eksklusiv avtale.

Finn ut hvilken type gebyr megleren din belaster før du går inn i avtalen med ham. De kan kreve gebyrer som inkluderer en prosentandel av totalprisen som eiendommen selger for. De belaster deg kanskje ikke en prosentandel, men belaster deg en fast avgift for tjenester. Å finne ut av dette før kontrakt er avgjørende.

Før du setter din eiendom på markedet eller ser på å kjøpe en ny tomt, må du sørge for at du har konsultert med FHFA. Dette vil bidra til å gi deg en generell ide om verdien av eiendommen fra en upartisk organisasjon. Husk imidlertid at denne verdien er bestemt, men bør bare brukes som en retningslinje.

Når du tenker på å kjøpe næringseiendom, bør du tenke på å bli større. Jo flere enheter i bygningen, jo billigere blir hver enhet. Dessuten, hvis du må administrere enheter, er det virkelig ikke så mye vanskeligere å administrere 50 som det er 10. Tenk på hva du har råd til og hva som ville være den beste bruken av pengene dine.

Når du arbeider med næringseiendom, må du utvikle en plan, i god tid. Dette vil tillate deg å fastslå nøyaktig hva du vil, slik at du får mer tid til å undersøke hva som er tilgjengelig for deg. En solid handlingsplan bidrar til å gagne deg betydelig.

Det er et farlig spill der ute, og det er utrolig enkelt å miste alt du legger i det. Kommersiell eiendom er utilgivelig i alle tenkelige aspekter, så informasjon er ditt beste våpen for å sikre at du lykkes. Før du prøver å handle i næringseiendom, bruk tipsene vi ga ovenfor.